Ben je op zoek naar een school met een hart voor kinderen, waar je kind kan thuis komen en zich welkom mag en kan voelen?

Wil je graag onze school bezoeken in het kader van inschrijvingen? Wil je weten hoe wij op onze school werken en wat onze kijk is op goed kleuteronderwijs?

Dat kan, schrijf je in voor één van de georganiseerde schoolbezoeken. Je krijgt een rondleiding in de school, uitleg over de werking en je kunt al eens binnen kijken in de verschillende klassen. We plannen zoveel mogelijk de bezoeken tijdens de lesuren zodat we een duidelijk beeld kunnen schetsen van de werking van de klassen en onze school.

Omwille van organisatorische redenen doen wij enkel op deze momenten een rondleiding op school, gelieve hiermee rekening te willen houden. Je kunt hiervoor mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met als titel georganiseerd schoolbezoek, je vermeldt met hoeveel personen je aanwezig zal zijn en welke dag je kan aanwezig zijn:

-maandag 28/1 van 9u tot 10u

-woensdag 22/2 openscholendag LOP Ronse

-dinsdag 19/3 van 9u tot 10u

-dinsdag 23/4 van 14u30 tot 15u30

 

Alvast tot dan!

Beste groeten,

Lieve Van Cauwenberghe

Directeur